Een complete tegelvloer voor de laagste prijs!078 64 544 18 | info@complete-tegelvloer.nl

Diensten

Extra diensten

Bij ons kunt u niet alleen tegels en natuursteen van hoogwaardige kwaliteit kopen. Naast een uitgebreid assortiment kunt u ook gebruik maken van onze diensten. Zo hebben wij ervaren vloerspecialisten in dienst die u helpen met een prachtige nieuwe vloer.

Tegels aanbrengen
Wij kunnen ook het aanbrengen van de wand en vloertegels verzorgen. Wij hebben eigen tegelzetters in dienst die de tegels vakkundig kunnen verwerken. Van het kleine werk als mozaïek tot en met de grootste tegels die er zijn, namelijk 120×120. Ook kunnen wij natuursteen tegels voor u aanbrengen. Deze tegels verwerken wij alleen met hoogstaande materialen zodat wij u op het aanbrengen ook alle garanties kunnen geven. Wij hebben in onze showroom grote vlakken met allerlei soorten tegels liggen zodat u kunt zien hoe onze tegelzetters werken. Ook is er altijd een mogelijkheid om bij een referentie een kijkje te gaan nemen.

Vloerverwarming
Er bestaat ook de mogelijkheid om door ons de vloerverwarming te laten aanbrengen. De vloerverwarming kan als hoofd of bijverwarming worden aangebracht en kan worden gefreesd of worden gebeugeld. Wij werken altijd met gecertificeerde materialen waar alle garanties op zitten. Wilt u vloerverwarming voor een kleine ruimte als een badkamer dan kunnen wij u ook elektrische vloerverwarming aanbieden. Heeft u vragen of wilt u zich laten adviseren neem dan contact met ons op.

Dekvloer aanbrengen
Heeft u geen bestaande dekvloer of gaat u de huidige dekvloer verwijderen , geen probleem bij ons. Wij kunnen de nieuwe dekvloer voor u verzorgen, dit geheel naar de gewenste dikte van de vloer. Deze nieuwe dekvloer komt geheel waterpas te liggen waardoor er een optimaal resultaat te behalen is in het tegelwerk.

Vloeren slopen
Wij kunnen de complete vloer incl. oude dekvloer en vloerverwarming ook slopen en afvoeren voor u. Indien u alleen een oude tegelvloer verwijdert wilt hebben is dat ook een mogelijkheid. Na het slopen wordt ook al het puinafval netjes afgevoerd voor u. Wilt u weten wat het bij zou gaan kosten neem dan contact met ons op.